Catalog de produse

Producator
Numar bucati/set
Culoare
Suport auto - WIZGEAR

Misiunea WizGear este de a oferi un nivel de angajament pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri prin intermediul produselor de inalta calitate. Intregul proces de productie si etapele diferite sunt concepute astfel incat sa ofere produse care nu sunt oferite numai la tarife mai ieftine, dar cu mai multa calitate si durabilitate. Aceasta c...

Misiunea WizGear este de a oferi un nivel de angajament pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri prin intermediul produselor de inalta calitate. Intregul proces de productie si etapele diferite sunt concepute astfel incat sa ofere produse care nu sunt oferite numai la tarife mai ieftine, dar cu mai multa calitate si durabilitate. Aceasta companie mentine un program exceptional de asigurare a calitatii, care incepe cu procesul de fabricatie, inspectia materiilor prime, inspectii continue in timpul procesului si teste de functionalitate finala, pentru a se asigura ca fiecare produs poseda standardul industrial necesar, precum si standardele specifice de satisfactie a clientilor.

Aplicatiile GPS si muzica au facut ca smartphone-ul sa devina un instrument util in masina, iar cei care doresc sa il utilizeze in masina in timp ce conduc ar trebui sa foloseasca un suport telefon auto magnetic care sa le permita sa controleze telefonul usor si sigur. De fapt, exista multe tipuri de suporturi smartphone-uri disponibile pe piata: suport telefon magnetic pentru bordul masinii, suport auto magnetic pentru gurile de ventilatie, suport smartphone pentru parbriz.

More

Suport auto - WIZGEAR Sunt 5 produse disponibile.

Afiseaza 1 - 5 din 5 produse