Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online top-items.ro

Accesul si vizitarea acestui website se supune tuturor termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia. 
Acesti Termeni si Conditii guverneaza relatia comerciala dintre Mazal Business SRL si Client in legatura cu intreaga operatiune de vanzarea on-line de catre Mazal Business catre  Client  a produselor ce sunt prezentate pe top-items.ro

Mazal Business SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului top-items.ro isi rezerva in exclusivitate dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare in prealabil. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. 

Termenii si Conditiile aplicabile Clientilor ce vor accesa pagina de web a  magazinului online Top-items.ro  vor fi cele afisate la data la care se  efectueaza  comanda de achizitionare de Produse. Mazal Business SRL. se obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.

Scopul Mazal Business SRL este de a oferi Clientilor informatii corecte si de actualitate in legatura cu prodesele pe care intelege sa le ofere la vanzare in cadrul magazinului on line.

Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora. Contractul reprezinta o comanda confirmata de catre vanzator.

Mazal Business SRL este autorul Site-ului top-items.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate de top-items.ro pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, este interzis a fi  reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris in prealabil al firme Mazal Business SRL.

Orice comanda online, prin e-mail sau telefonica reprezinta acordul Clientului  de a respecta termenii si conditiile site-ului asa cum sunt ele precizate pe site la acel  moment. Acceptand  Termenii si Conditiile , Clientul confirma ca a fost informat prin intermediul top-items.ro in legatura cu toate elementele esentiale, respectiv:  pretul total al Produselor achizitionate (si taxele incluse),costuri suplimentare de transport, livrare, taxe postale (daca este cazul) sau orice alte costuri aferente  Produselor ,perioada de valabilitate a ofertelor si/sau preturilor pentru Produsele achizitionate.

“Clientul” este orice persoana fizica sau juridica care a comandat un produs potrivit procedurii afisate pe www.Top-items.ro  si a carui comanda a fost acceptata de catre Mazal Business SRL. top-items.ro este un magazin online administrat de Mazal Business SRL.

Produsele comercializate prin intermediul paginii web top-items.ro  pot consta in urmatoarele tipuri de produse (fara insa  a se limita la acestea) in limita prevederilor legale: produse electronice,  foto, video, telefoane, gadgeturi, acumulatoi, accesorii etc.

Mazal Business asigura clientii de faptul ca va depune toate diligentele astfel incat utilizarea top-items.ro sa se realizeze in conditii de:
- securitate prin intermediul certificatului autorizat SSL, ce protejeaza utilizatorul la conexiunea cu site-ul top-items.ro, fara insa sa garanteze in nicio imprejurare asupra calitatii top-items.ro atat din punct de vedere functional si/sau tehnic cat si al virusilor ce ar putea  exista .
- confidentialitate, simultan insa cu obligatia Clientului de a pastra confidentialitatea datelor sale de identitate , responsabilitatea pentru orice consecinte generate de divulgarea uneia/unora dintre acestea catre terti, apartinand in exclusivitate Clientului,indiferent  daca divulgarea are drept cauza un act intentionat sau este un act generat de neglijenta sau imprudenta. 

Produsele Top-items.ro

Preturile se pot actualiza fara notificari in prealabil, la alegerea exclusiva a Mazal Business.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul top-items.ro, toate preturile incuzand TVA-ul de 19%

Produsele comercializate prin intermediul Top-Items.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in viguare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, top-items.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform specificatiilor din oferta noastra, puteti solicita in termen de 15 zile calendaristice returnarea acestuia pentru inlocuirea sau rambursarea contravalorii.

In cazul greselilor de tipar sau de calcul, precum si in cazul erorilor pe pagina web, Mazal Business SRL. nu este obligata sa preia oferta si sa onoreze comanda.

Procedura de efectuare a comenzii de produse

Comenzile se pot efectua direct prin intermediul site-ului top-items.ro, prin intermediul formularului de contact sau telefonic la numerele 0752518518 sau 0757815815 de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00. 

Clientul isi va da acordul ca accepta acesti Termeni si Conditii , urmand totodata sa precizeze daca este sau nu  de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca  Clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile nu va avea posibilitatea  de a plasa o comanda pentru a achizitiona  anumite  produse din magazinul on-line top-items.ro

Mazal Business isi rezerva dreptul de a refuza confirmarea unei noi comenzi lansate de Client in cazul in care acelasi Client mai are cel putin o livrare din partea Mazal Business care a fost deja refuzata.

Toate ofertele si produsele care sunt prezentate pe site-ul  top-items.ro  sunt considerate a fi disponibile numai in limita stocului existent la momentul la care are loc plasarea comenzii sub rezerva faptului ca  Mazal Business  are  dreptul de a anula orice comanda in situatia in care Produsul ce a fost comandat de Client  nu se mai afla  in stoc la momentul la care se confirma comanda. Mazal Business poate oferi Clientului in anumite cazuri speciale posibilitatea de a alege un Produs cu caracteristici similare in schimbul Produsului comandat initial, fara costuri suplimentare in sarcina Clientului, cu exceptia eventualelor diferente de pret.

Mazal Business are dreptul de a organiza campanii promotionale de tipul  Black Friday, Paste, Craciun, si nu numai , situatie in care  comenzile lansate de catre Clienti vor fi onorate si livra in limita stocului disponibil. In situatia in care simultan  exista lansate mai multe comenzi pe acelasi produs trimise de Clienti diferiti, Comenzile vor fi livrate in ordinea intrarii acestora.

Pentru orice comanda plasata de Client pe baza unui voucher de cumparaturi, Clientul este obligat sa respecte anumite conditii. Modalitatea si conditiile in care se utilizeaza un  voucher vor fi anuntate pe site la momentul la care se va lansa o asemenea oferta de cumparare pe baza unor vouchere pe site-ul top-items.ro.

Plata produselor comandate

In schimbul vanzarii Produsului, Clientul are obligatia de a achita catre Mazal Business  ,pretul acestuia, astfel cum acesta este mentionat pe site-ul  top-items.ro. Toate costurile aferente livrarii trebuie platite de catre Client, respectiv pretul de achizitie al Produsului  (inclusiv TVA) si costuri  de livrare.
Plata se poate efectua ramburs, la livrarea produsului de catre firma de curierat sau clientul poate sa plateasca in avans, pe site-ul top-items.ro, prin intermediul sistemului de plati PO (plationline.ro), folosind una dintre modalitatile de plata acceptate de sistem. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al detinatorului de card ca OnlinePay sau Plationline. Comanda cu factura este posibila numai in mod exceptional cu acordul prealabil al Mazal Business SRL. In cazul unei stornari, clientul suporta toate cheltuielile care se ivesc. In cazul platilor in avans livarea se va face dupa intrarea banilor in contul Mazal Business SRL.

Comenzile trebuie efectuate integral, in caz contrar nu se va onora comanda.

Comenzile plasate pe site-ul Top-Items.ro si achitate cu cardul sunt procesate 3D secure de catre http://www.plationline.ro/ in numele top-items.ro.

Ne rezervam posibilitatea ca in unele cazuri sa solicitam plata in avans!

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier in zilele de Luni pana Vineri intre orele 9:00 – 18:00 la adresa de livrare mentionata de Client

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si pana la 72 ore lucratoare. In unele cazuri speciale si perioade aglomerate ex: Craciun, Black Friday etc. termenul de livrare este prelungit pana la 10 zile lucratoare.

Top-items.ro are dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor telefonic, prin e-mail sau SMS.
Daca Clientul nu este  gasit la adresa mentionata ca fiind cea de livrare a comenzii , acesta va fi contactat telefonic de catre Curierul.  In situatia in care Clientul  nu va putea fi gasit la adresa de livrare indicata de un numar de 3 ori sau daca intervine refuzului Clientului exprimat in fata delegatului firmei de curierat rapid de a primi coletul aferent unei comenzi,confirmate , Mazal Business are dreptul sa considere anulata comanda, fara ca acest lucru sa genereze ulterior in sarcina sa eventuale despagubiri sau obligatii , exceptand obligatia returnarii in termenul  de 14 zile lucratoare (calculate de  la momentu la care curierul a stabilit imposibilitatea livrarii comenzii fie ca urmare a refuzului primirii comenzii de catre Client fie a imposibilitatii de a stabili legatura cu Clientul ) a sumelor achitate in avans , in situatia in care s-a efectuat de catre Client  plata anticipate a produsului. Daca anularea comenzii este rezultatul culpei Clientului toate costurile  aferente operatiunii de returnare a sumelor platite in avans vor fi suportate de catre Client, urmand ca suma returnata acestuia din urma sa fie diminuata cu  valoarea acestor costuri.

Receptia produselor reprezinta acceptul Clientului ca produsele au ajuns in stare buna la destinatie.

Costul de transport este de minim 16 Lei, acesta calculandu-se in functie de locatia dvs si greutatea produselor. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 215 Lei, clientii pot selecta casuta Transport Gratuit. De asemenea, Mazal Business isi rezerva dreptul de a nu livra produse in anumite zone din tara. Mazal Business nu garanteaza respectarea timpului de livrare ales de client, previzibil, precum nici pentru intregimea realizarii comenzii. Daca, contrar asteptarilor, un produs nu mai este livrabil sau daca presupune o durata de livrare extrem de lunga, sumele platite in avans vor fi restituite. O contactare reciproca este necesara pentru clarificarea detaliilor.

Dreptul de proprietate precum si riscurile asupra Produsului se vor transmite de la Mazal Business catre Client la data la care are loc efectiv  livrarea Produsului si semnarea confirmarii de primire, cu conditia ca respectivul Client sa fi efectuat plata Produsului fie in avans fie lucratorului  firmei de curierat rapid care va emite in acest sens o chitanta doveditoare.

Daca  Clientul nu achita integral pretul Produsului/produselor  la momentul livrarii, coletul in care se afla ambalat acesta/acestea  va fi readus de catre firma de curierat  la locatia Mazal Business ,comanda Clientului urmand sa fie considerate anulata.

Compensari

Clientul are dreptul la compensari numai atunci cand plangerile au fost constatate de catre autoritatile competente sau daca au fost recunoscute explicit in scris de catre Mazal Business SRL.

Dreptul retinut asupra proprietatii

Marfa livrata ramane in proprietatea Mazal Business SRL pana in momentul efectuarii tuturor platilor sau satisfacerii altor pretentii ale Mazal Business SRL catre client.

Garantii

Produsele ce sunt achizitionate de Client prin intermediul top-items.ro vor fi insotite de factura, certificatul de garantie al produsului si, instructiunile de utilizare furnizate de producator .Clientul are dreptul de a  beneficia de garantie numai in conditiile in care prezinta in original factura si certificatul de garantie.

Clientul trebuie sa sesizeze defectele marfii livrate imediat la livrare. Daca plangerea este indreptatita si Mazal Business SRL este responsabila pentru defect, atunci fie comanda este inlocuita, fie se ofera o reducere, la alegerea Mazal Business SRL. Daca o reducere sau o inlocuire nu este posibila sau aceasta livrare de inlocuire intarzie, atunci clientul poate solicita o reducere a pretului de cumparare sau anularea comenzii.In cazul retragerii clientului din contract, acesta este obligat sa returneze toata marfa, iar costurile returnarii sunt suportate de Mazal Business SRL.

Mazal Business SRL raspunde numai de daune ce tin exclusive de produsele livrate. Alte pretentii ale clientului – indiferent  pe ce baza legala – sunt excluse.

In cazul lipsei unei caracteristici garantate importante sau in cazul intentiei sau a neglijentei grave de partea Mazal Business SRL, restrangerea domeniului de raspundere stipulat anterior nu este valabila.

Raspunderea celor stipulate mai sus se face pe baza normelor comerciale. O raspundere pentru daune aparute in urma defectelor este exclusa.
Daca pe site-ul top-items.ro se vor comercializa produse resigilate (evidentiate in mod corespunzator pe site) , acestea  vor avea 1 (un) an de zile termen de garantie

Dreptul De Retragere

Clientul persoana fizica are dreptul legal de a notifica Mazal Business SRL asupra faptului ca renunta la achizitionarea Produsului, fara penalitati si fara sa fie obligat sa invoce vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a Produsul.

Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform “Ordonanța de Urgentă 34/2014 privind drepturile consumatorilor."

Daca utilizeaza dreptul de returnare, marfa trebuie expediata imediat inapoi la Mazal Business SRL, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor din motive de nemultumiri, sau documentare eronata din partea clientului, vor fi suportate direct de client. Cheltuilile de transport pentru returnarea produselor din motivul defectiunilor din fabricatia, vor fi suportate de Mazal Business SRL. 

Avand in vedere ca  Mazal Business ofera gratuitate la livrare pentru comenzile ce depasesc 300 Ron ,in cazul in care Clientul returneraza Produsul se oblige sa suporte atat  cheltuielile directe de livrare aferente returnarii marfii cat si costurile initiale de transport al comenzii  de la Mazal Business  la Client (pentru care a beneficiat de gratuitate) .

In orice alta situatie (cu exceptia celor de la paragraful anterior)cand Clientul returneaza comenzile cu valoare mai mica de 300 lei.  Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor. Adresa la care Clientul va trimite Produsele este urmatoarea: Sos. Banatului nr. 74 Chitila, Ilfov. Mazal Business  nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care Clientului a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de Mazal Business 

Dupa primirea returnarii (intrarea) Mazal Business SRL se obliga la restituirea pretului de cumparare. Mazal Business rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Clientului excluzand, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată , nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de catre Client de decizia de retragere in conditiile in care Mazal Business  isi asuma responsailitatea de a recupera el insusi bunurile. Pe cale de exceptie, avand in vedere ca  Mazal Business recupereaza produsele livrate Clientului prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier , Mazal Business  are dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării prin magazinul on line sau până la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului care sa dovedeasca ca acesta a trimis produsele către , Mazal Business.

Mazal Business  are obligatia de a emite o factura de stornare si va rambursa Clientului toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea acestuia.
Pana in momentul preluarii marfii de catre Mazal Business SRL raspunderea/riscul este al clientului. Dreptul clientului asupra restituirii pretului de cumparare este valabil doar daca marfa returnata se gaseste in aceeasi stare ca si la primirea comenzii de catre client.

Returnarea baniilor se va face prin virament bancar, intrun cont indicat de clientului cumparator. Mazal Business va mentiona in factura storno emisa catre client, in cazul de virament in cont cu numele de titular diferit. 

Daca marfa returnata de client nu se afla in aceeasi stare ca si la primirea comenzii, insotita de factura, ambalaje originale si accesoriile aferente, Mazal Business SRL are dreptul de a alege sa restituie doar o parte din pretul de cumparare sau sa nu accepte retunarea produsului. In cazul in care produsul nu este ambalat corespunzator in amabalajul original, clientul va fi singurul raspunzator de orice deteriorare in timpul transportului.

Mazal Business  are obligatia de a emite o factura de stornare si va rambursa Clientului toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea acestuia, inclusiv, daca este cazul, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14zile de la data la care este informat de decizia de retragere din Contract a Clientului. Mazal Business  nu este  obligat sa ramburseze costurile suplimentare daca un Client a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Mazal Business.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Clientului ii sunt recunoscute  urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sale personale furnizate Mazal Business cu ocazia lansarii unei comenzi ,  sa fie ulterior prelucrate in scop de marketing.

Orice incercare de accesare a  datelor personale ale altui client/utilizator , de a modifica continutul top-items.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza top-items.ro este considerata ca tentativa de fraudare a top-items.ro si da dreptul Mazal Business sa sesizeze organele abilitate pentru punerea in  miscare a  cercetarii  penale impotriva persoanei/persoanelor  care se fac vinovate de davarsirea faptei ilicite sus mentionate.

 
Solutionarea problemelor. Legea aplicabila

Legea aplicabila este legea romana.
Cea mai usoara cale de a solutiona orice problema este sa ne contactati pe unul din numerele de telefon 0752518518 sau 0757815815 sau sa ne scrieti pe adresa de mail Mazalbusiness@gmail.com intre orele 9.00 – 18.00 de luni pana vineri.

In conditiile in care Mazal Business si Clientul nu reusesc sa rezolve amiabil divergenta aparuta , litigiul urmeaza sa fie  inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente .

Clientul ori de cate ori doreste sa formuleze o reclamatie o va adresa Mazal Business  in termen de maxim de 5 zile de la data aparitiei motivului pentru care s-a decis formularea acelei  reclamatii. Mazal Business  este obligat sa furmizeze raspunsul Clientului la acresa mentionata de acesta din urma In termen de maxim 20 zile de la primirea acesteia.