Suport auto magentic Wizgear

w-banner.jpg

w-banner.jpg

w-banner.jpg

w-banner.jpg

w-banner.jpg

w-banner.jpg

SUPORT MAGNETIC PUTERNIC CU 6 MAGNETI

Suportul ranforsat magnetic este diferit de alte suporturi auto pentru telefoane mobile. Acest suport magnetic universal are o forta de atractie forte mare, care va sustine chiar si telefoanele de mari dimensiuni. Inclusiv dispozitivele Android, Apple, Blackberry si Microsoft.

ARE UN DESIGN USA

Design-ul deosebit al suportului magnetic este unul care se potriveste pe spatele oricarui smartphone. Suportul magnetic are o suprafata neteda, adecvata pentru montarea si fixarea oricarui smartphone.

ROTIREA APARATULUI

Rotiti telefonul smartphone si pivotati ecranul dupa cum doriti. Baza suportului ramane fixata pe grila de ventilatie a autovehiculului si nu se misca, indiferent cat de mult rotiti aparatul. Acest lucru garanteaza ca smartphone-ul dvs. va ramane intotdeauna in pozitia preferata.

BAZA SOLIDA

Materialul bazei suportului este cauciuc de inalta calitate, produsul fiind unic si foarte functional, de asemenea. Acest lucru garanteaza ca baza suportului va sustine capatul magnetic al suportului, pentru a ajuta la fixarea telefonului smartphone, indiferent de vibratiile sau impacturile rutiere.

USOR DE UTILIZAT

Acest Suport auto magnetic universal pentru telefon cu prindere la grila de ventilatie este de 10 ori mai usor de utilizat decat orice alt suport auto magnetic datorita designului sau simplu si deosebit. Dispune de o baza din cauciuc rezistent si un capat magnetic puternic pentru fixareaa smartphone-urilor. Suport auto pentru iPhone 6, Suport auto pentru iPhone 6 plus, Suport auto magnetic.